• Vanatoarea

    Jocătorii sunt împărțiți în 2 echipe. Scopul acestui joc este ca jucătorii să se împuște între ei pentru a câștiga puncte. Există 2 tipuri de joc:

    1. Se setează un timp de joc în care jucătorii stau pe teren. Ficare echipă primește câte o baza de încărcare un pot merge să primească viața după ce au fost omorâți de echipa adversă.

    2. Fiecare jucător primește un anumit număr de vieți, iar când acesta își pierde toate viețile iese din joc.

    La finalul, calculatorul de pe care este controlat jocul va arăta scorul fiecarui jucător și echipa câștigătoare.

  • Captureaza baza de dominare

    Scopul acestui scenariu este de a captura baza de dominare plasată in centrul terenului de joc. Timpul de control al bazei de dominare este de 3 minute. Pentru a captura dispozitivul, un jucător trebuie să lovească panoul său superior. Apoi diodele sale luminoase se vor aprinde cu culoarea echipei care a capturat-o. Baza de dominare rezumă timpul total de captură și arată câștigătorului cu indicații luminoase. Aceasta baza funcționează în 5 moduri: Capture by Shots, Capture by Time, Tug of War, Raise the Flag.

    Modul de funcționare al bazei poate fi ales de catre jucători în funcție de modul în care aceștia doresc să joace.

  • Cucereste baza adversa

    Jucătorii sunt împărțiți în două echipe și primesc cate o baza. Sarcina principală pentru fiecare echipă este protejarea bazei, astfel încât inamicul să nu o distruga. Cele doua baze sunt asezata in colturi opuse ale terenului de joc. Echipa trebuie să intre pe teritoriul inamicului si să impuste baza acestuia pana baza este distrusa.

  • Captureaza 3 baze de dominare

    Lupta are loc imediat împotriva celor trei baze de dominație, fiecare dintre ele fiind setată pentru un timp diferit. Acestea sunt stabilite în mijlocul câmpului paralel între ele. O baza de dominație capturată (culoarea echipei câștigătoare clipește) este egală cu victoria din scenariu. De exemplu, dacă echipele au ajuns la acest joc după numărul de victorii din scenariile anterioare cu un scor de 5: 4, atunci echipa care pierde are șansa de a remiza la egalitate capturând două casete, iar când capturează trei, se desprinde și victorie.

    Câștigă echipa care a reușit să captureze sau să dețină cât mai multe baze de dominație într-o anumită perioadă de timp.